Udveksling og retur

Vi vil have dig til at være helt tilfreds med dit køb

Kontroller det snarest muligt efter modtagelsen. Hvis du af en eller anden grund ikke er helt tilfreds med dit køb, bytter eller returnerer vi det gerne underlagt denne returpolitik. Gratis 365-dages returret. Returner noget af en eller anden grund i op til et år efter, at du har købt det. Vi giver dig en erstatning eller en fuld refusion.

 

Sådan returneres en vare i verden

1. Udfyld returformularen og udskriv en frilægningsetiket.

2. Pakk din returret sikkert. Medtag så meget original emballage som muligt.

3. Tag det til posthuset og bede om et certifikat for udstationering.

4. Din returnering behandles, og en udskiftning eller refusion udstedes.

 

Returpolitik

Du kan inspicere og prøve varer på en måde, der er mulig i en butik.

Hvis du ønsker at returnere en del af eller hele din ordre til refusion eller ombytning, skal du give os besked inden for 14 dage efter dagen efter levering af varen. Du kan give os besked ved at indsende en anmodning om retur i den udfyldte ordresektion på din konto på dette websted eller via e-mail eller telefonisk.

Kunder får muligvis ikke fuld refusion, hvis varer returneres til os brugt eller vasket, ikke i den oprindelige tilstand med tags intakte, med mærker eller lugte (f.eks. Parfume eller cigaretrøg).

Vi anmoder om, at varerne returneres sammen med deres originale producentens emballage, så fremtidige kunder kan modtage varen, som producenten havde til hensigt.

Opbevar forsendelsesbevis, når du sender varerne tilbage til os. Dette er for din egen sikkerhed, hvis varer går tabt under transport.

 

Ret til at annullere

Du har en lovbestemt ret til at annullere din ordre i henhold til Forskrifterne om forbrugerkontrakter (information, annullering og yderligere gebyrer) 2013. Se vores ret til fortrydelsesside for alle detaljer.

 

Tilbagebetalings politik

For anmodninger om afbestilling eller annullering af hele ordren inden for 14 dage efter dagen efter levering af ordren refunderer vi din betaling inklusive paknings- og portoomkostninger (undtagen de ekstraomkostninger, der opstår, hvis du vælger en anden type levering end den billigste type standardlevering, der tilbydes af os). Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordreartiklerne.

For anmodninger om delvis returret, der modtages inden for 14 dage efter dagen efter levering, refunderer vi ordrevarens omkostninger. Paknings- og portoomkostninger refunderes ikke. Køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordreartiklerne.

Hele eller delvise returanmodninger, der modtages efter 14 dage dagen efter levering, kan accepteres efter vores skøn og en kreditnota eller udveksling tilbydes. Paknings- og portoomkostningerne refunderes ikke, og køberen er ansvarlig for omkostningerne ved returnering af ordreartiklerne.

Standardpaknings- og portoomkostninger for udvekslingsartikler vil ikke blive opkrævet, medmindre udvekslingsartiklerne derefter returneres til os for en refusion, i hvilket tilfælde de trækkes fra refusionen. Eksprespakning og portoomkostninger for byttevarer skal betales på forhånd.

 

Procedure

Hvis du ønsker at annullere en ordre i henhold til reglerne om forbrugerkontrakter (information, annullering og yderligere gebyrer) 2013. Klik her for detaljer.

For at indsende en anmodning om retur via dette websted, skal du logge ind på din konto, gå til 'Gennemførte ordrer', klikke på 'Returner varer' ud for den relevante ordre, udfylde formularen og klikke på 'Send returanmodning'. Alternativt bedes du kontakte os via telefon eller e-mail med dit ordrenummer, hvad du vil returnere, og hvorfor du ønsker at returnere det.

Du modtager derefter en e-mail med dit returanmodnings-id plus instruktioner om, hvordan du returnerer varerne til os.

Vi er enige med dig om enten at refundere, udskifte eller udveksle varen afhængigt af tilgængelighed.

Send venligst returvarerne tilbage til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor du meddeler din returanmodning. Vi anbefaler, at du bruger en registreret eller sporbar sporingsmetode, der giver tilstrækkelig forsikringsdækning for den bogførte værdi.

Ved modtagelse af pakken vil vi afgøre, om varen er acceptabel for returnering i overensstemmelse med vores politik.

Når vi har modtaget dine returnerede varer, sender vi dig en e-mail-bekræftelse, og din refusion behandles inden for 7 dage.

Restitutioner betales tilbage med samme betalingsmiddel som du brugte til den oprindelige transaktion. Det kan tage et par ekstra arbejdsdage for bank- og kreditkortsystemet at kreditere pengene tilbage på dit kreditkort eller din bankkonto, når vi har behandlet din refusion.

Hvis varen ikke er acceptabel, returnerer vi den til dig med en forklaring på årsagerne til dens returnering.