Levering

Vi har et godt kendskab til forsendelsesruter og vælger den praktiske forsendelsesvej, der gør leveringen hurtigere. I betragtning af fjernforsendelsen tilbyder vi 6 forsendelsesveje: DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS og Air Mail.

Før din ordre afsendes, skal vi behandle din ordre og lægge alle dine varer gennem dens strenge kvalitetskontroltest. På grund af dette er den samlede leveringstid forskellig fra leveringstiden alene.

 

Samlet leveringstid = Leveringstid + Behandlingstid

 

Det tager cirka flere arbejdsdage for pakkerejsen fra vores faciliteter til din destination. Den sidste leveringstid er 7 dage. den nøjagtige leveringstid er baseret på rederiets (DHL, FedEx, UPS, TNT, EMS, Airmail) standard og den forsendelsesmetode, du har valgt.

Vi tilbyder gratis forsendelse. Når din ordre er sendt, modtager du en e-mail, der bekræfter, at dine varer er på vej, som også inkluderer et sporingslink. Efterlad venligst din korrekte adresse og gyldige telefonnummer! Ethvert tab forårsaget af den forkerte modtageradresse eller kontaktnummer er hos kunderne.

Leveringer afhænger af tilgængelighed på lager. Hvis vi har et problem med din ordre, som f.eks. En vares utilgængelighed, ringer vi til dig. Hvis du ikke er tilgængelig, sender vi dig en e-mail, der fortæller dig, hvilken handling vi tager. Nogle af vores leveringsmetoder tillader fuldt spor af din forsendelse fra afsendelse, indtil de er leveret og underskrevet af dig. Vi bruger en række transportører til at sikre levering til dig. Vores gebyrer til dig dækker al porto, pakning og forsikring op til værdien af ​​de varer, du køber.

 

Leveringstid Metode:

Standard forsendelse: Region inklusive USA, Canada, Storbritannien med 7-10 hverdage.

Frankrig, Spanien, Tyskland, Holland, Ukraine, Japan, Belgien, Danmark, Finland, Irland, Norge, Portugal, Sverige, Schweiz med 7-15 hverdage.

Brasilien, Rusland, Italien, Argentina, Chile, Mexico med 20-25 hverdage.

Alle andre lande med 7-25 hverdage.

 

Behandlingstid

1-3 hverdage (nogle produkter tager 5 hverdage).


Hvad hvis du er ude, når din ordre ankommer?

Hvis du er ude, når pakken ankommer, efterlader din postperson eller kurer et kort, der fortæller dig, hvor du skal hente din diskret pakket ordre

Hvis din pakke føres til nærmeste leveringskontor, skal du hente din pakke.

Hvis din pakke føres til nærmeste kurerdepot, kan du afhente den eller sørge for, at den leveres igen.

 

Hvad hvis din ordre ikke ankommer, når du forventer?

Hvis din levering er over 4 arbejdsdage for sent, bedes du kontakte os.

 

Hvor leverer aroundselect.com til?

aroundselect.com leverer til mange lande, såsom

Australien, Belgien, Brasilien, Bulgarien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Japan, Malaysia, Holland, New Zealand, Norge, Polen, Sydafrika, Spanien, Sverige, Schweiz, Tyrkiet, Storbritannien, Storbritannien Angiver mange andre!